Om je tanden in te zetten

23 januari 2014

Tandjes: ik zag ze stuk voor stuk aankomen. Finn kreeg rode appelwangen, een rood apenkontje en werd altijd super hangerig en huilerig. Het krijgen van een melkgebit kan één van de meest pijnlijke ontwikkelingen zijn die een baby doormaakt en is meestal minstens zo zwaar voor de mama’s. Maar met een gezonde dosis humor komen jij en je uk deze periode wel door. Naast de homeopathische middelen zoals Chamodent en de bekende traditionele bijtringen bestaan er nu namelijk ook de grappige AppeTEETHERS. Een soort rubberen junkfood met dezelfde pijnstillende werking.

tanden, tandjes, kiezen, doorkomen, baby, kind, dreumes, peuter, kleuter, leeftijd, welke, maanden, 4, 5, 1 jaar, 2 jaar, pijn, luieruitslag, huilen, niet, slapen, koorts, ziek, rood, wangen, kaak, tandarts, mond, bijten, bijtring, kauwen, middel, medicijDe AppeTEETHERS zijn gemaakt van zachte, kindvriendelijke siliconen, maar stevig genoeg om pijn verzachtend te werken als je kind er zijn tanden in zet. Ze lijken op echt voedsel en zijn er in de vorm van een chicken wing, spare rib, broccoli, ijsje, lolly en ananas. Een super origineel kraamcadeau of leuk geintje op een babyshower. Helaas zijn de AppeTEETHERS nog niet te koop in Nederland, maar wel kun je ze voor $9,99 bij Amazon.com bestellen. En die verzenden wereldwijd.

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Suzanne 5 juli 2014 at 1:50 am

    Leuke serie !
    Ken je ook de bijtsieraden van Gumigem? Deze zijn ook ontwikkeld om kleintjes te ondersteunen bij doorkomende tandjes. Ze zijn mooi om te dragen door moeders en gemaakt van veilige siliconen. Zo heb je altijd iets voor je kleintje bij om te friemelen en sabbelen/bijten. Er bestaat ook een tasje met bijtspeelgoed (mobiel, portemonnee, credit card en sleutels).
    Verkrijgbaar in Nederland via http://www.gumigem.nl

  • Laat een reactie achter